CONTACT

Vanaf 29 jul tot 14 aug ben ik afwezig. U kan mij via mail Vanaf 29 juli tot 13 aug ben ik afwezig. U kan mij via mail beatakurda@icloud.com bereiken of telefonisch na 14 aug 2023.

Beata Kurda

Oude Ophoverbaan 193

B 3680 Maaseik

beatakurda@icloud.com

TEL +32 472 84 82 22

Een sessie of individueel consult duurt telkens naar schatting één uur en kost 120 europer sessie, in het geval van relatietherapie is dit  130 euro.

Daarnaast is er EMDR met als kostprijs 120 euro per uur. Het aantal sessies en de duur hangen af van persoon tot persoon en kunnen niet op voorhand bepaald worden.  

De betaling gebeurt steeds CONTANT aan het einde van iedere sessie.

Heeft u een afspraak en wordt u verhinderd, dan dient u min. 24u van tevoren uw afspraak te annuleren (dit geldt niet bij ziekte). Bij een té laattijdig annuleren, wordt de helft van het consultatiebedrag aangerekend. Voor afspraken die geheel niet worden geannuleerd, wordt het gehele consultatiebedrag in rekening gebracht.

Ik ben een niet geconvectioneerd psycholoog en niet gebonden aan het RIZIV wat betekent dat u geen tegemoet in consultatie kosten kan ontvangen vanuit het ziekenkas of verzekering dus de kost van de psychotherapie is volledig ter uwer laste .  Indien de kostprijs voor u financieel niet haalbaar is, kan u eventueel terecht in een CAW (Centrum voor Algemeen Welzijn) of CGG (Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg).

Oude Ophoverbaan 193

3680 Maaseik

dinsdag – woensdag
09:00-21:00 u

%%footer%%