Wie ben ik?

Even kort wat over mijzelf.

ik ben getrouwd en moeder van een prachtige jonge vrouw Magda. Mijn motto is: ‘Je kunt de wonden van  een ander alleen maar genezen als je er zelf ook enkelen hebt’.  En van daaruit is mijn intresse in de psyche van de mens gekomen. Iedereen komt minder prettige ervaringen tegen in het leven, zo ook ikzelf.  De vraag alleen is: ‘Wat doe ik ermee? Blijven deze ervaringen me tot in lengte der jaren achtervolgen, of leer ik ervan en laat ik ze los?

Soms lijken ervaringen levensgrote én levenslange problemen te vormen waarbij het gevoel van machteloosheid, depressiviteit en andere negatieve emoties telkens de kop op blijven steken. Hulp van een derde persoon is dan nodig om tot andere inzichten te komen die het leven weer prettiger maken.

Door mijn studie Klinische Psychologie, Systeempsychotherapie (relatie- en gezienstherapie) en mijn levenservaring, wat minstens zo belangrijk is, heb ik nu mijn eigen praktijk in Maaseik. Gelegen aan één van de mooiste plekjes van België, dicht bij het water, bossen en taalrijke fits mogelijkheden.

Tijdens onze samenkomsten zullen er veel aspecten van uw leven naar boven komen die u bewust én onbewust bezig houden. Ik bied u een rustgevende plek, luister naar uw verhaal, oordeel niet en laat iedereen in zijn of haar waarde. Mijn doel is om u richting te geven voor nu en de toekomst op een warme maar wel confronterende en nuchtere manier. Openstaan voor vernieuwing in het leven dat u leidt, is een goed begin.

Ik ben afgestudeerd als Master Klinische psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel optie volwassenen en ontwikkelingspsychologie. Daarbij heb ik ook een vierjarige opleiding voor Systeempsychotherapie (relatie- en gezintherapie) bij IPRR te Mechelen. Ondertussen heb ik ook een titel van  EMDR practitioner bij  Integrativa behaald. Ik ben erkend en geregistreerden als psychotraumatoloog in Nederland zie NtVT.

Ik ben een niet geconvectioneerd psycholoog en niet gebonden aan het RIZIV wat betekent dat u geen tegemoet in consultatie kosten kan ontvangen vanuit het ziekenkas of verzekering dus de kost van de psychotherapie is volledig ter uwer laste .  Indien de kostprijs voor u financieel niet haalbaar is, kan u eventueel terecht in een CAW (Centrum voor Algemeen Welzijn) of CGG (Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg).

%%footer%%