ONLINE THERAPIE

Online psychologisch hulp en (relatie-)therapie via Microsoft Teams, Skype, Facetime os Whatsapp.

Persoonlijk en betrouwbaar met je eigen online psycholoog.

Welkom

Van Maaseik tot Hongkong, zolang je beschikt over internet kun je mijn diensten gebruiken. Jij bepaalt hoe het online contact met mij plaatsvindt: Skype, Facetime, Teams…… 

Ik zorg ervoor dat ik goed aan jouw tijdzone aansluit.  

Aanmelden

Start met kennismakingsgesprek . Samen bepalen we hoe dit gesprek plaatsvindt, veel gekozen opties zijn MTeams, Facetime of Whatsapp-video. 

In dit online therapie gesprek is alle tijd en ruimte om je situatie met de mij te bespreken. Ik zal je uitleggen hoe ik van plan ben je verder te helpen, op welke wijze en in (ongeveer) hoeveel sessies. Samen met jou wordt vervolgens een plan-van-aanpak voor de therapie opgesteld. Je kan uiteraard altijd de behandeling tussentijds bijstellen, pauzeren of beëindigen in overleg met mij online psycholoog. Jij blijft de baas over je eigen behandeling en therapie.

Tarieven

Voor een individueel gesprek (bv. therapie, coaching of individuele relatietherapie) hanteer ik het landelijk vastgesteld Nza-tarief van 100€ per sessie (45-minuten) en 110€ voor EMDR..

Voor relatietherapie (gesprekken met je partner en jou) hanteer ik een tarief van 120€ per sessie (60-minuten). Ik neem bewust meer tijd voor deze gesprekken (vergeleken met individuele gesprekken) om ervoor te zorgen dat jullie beiden genoeg tijd hebben in de sessie met mij.

Geplande sessie kan doorgaan onder voorwaarden dat de kosten van de sessie ten laatste 24uur voor afgesproken data op de rekening gestort worden. Na afloop van het online consult ontvang je een factuur.


Laten we dit samen doen.