Beata Kurda

Klinisch Psycholoog EMDR Relatietherapeut

Home

welkom

Graag stel ik mij even aan je voor: mijn naam is Beata Kurda en ik ben klinisch psychologe, traumatoloog en relatietherapeut, gevestigd in Maaseik – Aldeneik, vlak bij de grens van Nederland (15 km van Sittard, 20 km van Geleen, 25 km van Roermond) . Als je op zoek bent naar psychologische hulp in Limburg ben ik je graag van dienst.

Stel dat je een probleem hebt waarmee de mensen in je eigen omgeving geen raad weten, of nog erger, de mensen in je omgeving zijn juist de oorzaak van je probleem. Met dit probleem kunt je vast komen te zitten en het overzicht over het geheel verliezen. Je zit daardoor niet meer lekker in je vel en voelt je ongelukkig. Het ervaren van deze gevoelens kan ons leven heel onbevredigend maken en leidt soms tot ernstige verstoring van studie, werk of intieme relaties en zelfs dagelijkse handelingen kunnen een groot obstakel worden.

De eerste stap is gezet, welkom op mijn website Psycholoog-relatietherapeut, Beata Kurda!

Kun je overal mee komen? Ja dat kan! Om je een idee te geven; in mijn praktijk behandel ik vragen op het gebied van leven, relatie en werk.

%d bloggers liken dit: